- leng

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 R e f e r e n t i e s                                                                                

                                                     Klik hier en stuur ons uw referentie.          

 Lianne, Venlo 
"Ik ben heel blij met de vakkundige hulp bij mij belastingaangifte en alles wat daar bij hoort. Heb 't zelf te druk er 'in te duiken' en vind de expertise van L&G een uitkomst! Geweldige mensen, toegewijd, eerlijk en vakkundig; altijd bereid je bij te staan (helpen :-)), binnen hun mogelijkheden! Ik ben iig heel blij dat ze er zijn ;-), elk jaar weer!"

 Uphill Facilitaire Dienstverlening 
"Sinds 2014 doet Gerard (L&G te Westervoort) voor mij de belasting, zakelijk en privé. Ik ben er zeer tevreden over, Gerard denkt mee en waakt er voor dat ik geen verkeerde beslissingen neem. Ik heb veel meer aan hem verdient dan hij aan mij, dus ik kan hem gerust een bezuinigingsmaatregel noemen ;)
Gerard, bedankt!!
Ron van den Heuvel"

 ALTENA 
"L&G in Westervoort is een aanrader voor iedereen. Mijn (werkelijk) 'schoenendoosadministratie' is door L&G helemaal in orde gebracht! Het kantoor heeft mij weer een normale nachtrust bezorgd. En zeg nou zelf, waar kun je beter je administratie onderbrengen dan bij een oud- belastingambtenaar zelf? Met bijna 40 jaar ervaring de beste keus! Absoluut klasse!"

 Libra Voorlichting 
"Prima kantoor! Inmiddels al weer een paar jaartjes klant van L & G in Westervoort. Telkens ben ik zeer verrast door het snelle, vakkundige en in het geval van Libra Voorlichting, positieve resultaat. L&G kan en zal ik eenieder aanraden. Ga zo door! (C.C. Leertouwer)"

 S.F. Willemsen 
"Goedendag, Wij zijn erg tevreden! Deze boekhouder kijkt en vraagt verder. Meneer heeft ons erg geholpen met het controleren van voorgaande aangiftes, welke door een andere boekhouder zijn gedaan. Natuurlijk zijn de huidige aangiftes gelijk in orde gemaakt en binnen 24 uur waren de aangiftes verstuurd en aan ons persoonlijk overhandigd. "

 T. de Bruin 
"Beste, Ik heb deze belastingambtenaar ook uitgezocht via marktplaats en het was gelijk een schot in de roos. Ik moest een bezwaar en aangifte doen van 2010 IB en na een belletje kwam hij de volgende avond al bij mij thuis. Zag al in 1 oogopslag dat ik er meer uit kon halen. Ging vrijblijvend zorgstoeslag en van andere jaren uitrekenen en met resultaat. Ik krijg geld terug terwijl ik dacht er geen recht op te hebben. Na aanlevering van alle stukken had ik binnen 24 uur al bericht. Wat ik een enorme pluspunt vind is dat er wat stukken bij mij ontbrak en hij stelde zelf voor om even naar het belastingkantoor in Arnhem te gaan om daar de ontbrekende gegevens op te vragen. En wat erg prettig was is dat de meeste mensen hem gedag zeiden omdat het een oud collega is en dat geeft wel een vertrouwd gevoel. Heb van alles netjes bevestigingen gehad en alles keurig op papier. Deze man en zijn kantoor zal ik zeer zeker bij iedereen aanraden"

 F. de Mari 
"Super snel, vakkundig en zeer vriendelijk."

 B. v.d. Hondel 
"Ondanks dat wij in Emmerich wonen heeft hij ons wel kunnen helpen. Het was bij ons nogal een chaos, maar gelukkig is dit nu allemaal opgelost. Wij zijn zeker zeer tevreden en raden hem zeker aan iedereen aan. Fijne samenwerking"

 A. Veerman 
"Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Het was voor mij persoonlijk zeer lucratief. Hij is zelfs langs gekomen op de dag dat ik had gebeld omdat mij dat goed uitkwam. Bovendien was hij zo vriendelijk om ons

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu